GigaCloud ― VMware cloud services partner

News

Author: GigaCloud

17.02.2021

У 2017 році український хмарний оператор GigaCloud отримав статус авторизованого партнера компанії VMware.

VMware та її партнерська програма

VMware ― американська компанія, найбільший розробник програмного забезпечення для віртуалізації. Завдяки віртуалізації інфраструктури, користувач може гнучко керувати обчислювальними ресурсами, надійно зберігати критично важливу інформацію та працювати з нею із будь-якого куточку планети.

На початку 2020 року VMware презентувала нову глобальну програму для партнерів ― VMware Partner Connect. Вона передбачає п'ять партнерських статусів: Enrolled New, Enrolled Authorized, VMware Partner, VMware Advanced Partner та VMware Principal Partner. Кожен зі них відрізняється як партнерськими можливостями, так і вимогами щодо отримання. Компанії, що володіють більшістю необхідних компетенцій та знаходяться на найвищих рівнях програми, можуть розраховувати на різні переваги, включаючи можливості спільних продажів з вендором та планування спільного бізнесу. До 2020 року партнерська програма VMware мала іншу класифікацію, тоді статусів було чотири: Enrolled, Professional, Enterprise та Premier Partner.

Що дає GigaCloud партнерство з VMware

GigaCloud продемонстрував повну відповідність вимогам, що висуваються до партнера рівня Advanced. Хмарний оператор активно використовує технології вендора в розробці та реалізації проектів. Програмні рішення VMware вдало доповнюють продуктовий портфель, дозволяючи пропонувати замовникам компанії надійну та відмовостійку хмарну інфраструктуру. Високий статус підкреслює компетенцію GigaCloud у вирішенні питань віртуалізації на платформі VMware та вказує на наявність навичок, інструментів та знань, необхідних для якісного вирішення задач клієнта.

На платформі віртуалізації VMware реалізовано багато продуктів компанії, серед яких:

E-Cloud ― публічна хмара для корпоративних та державних структур. Вона знаходиться під керуванням оператора та використовується одночасно багатьма клієнтами, компаніями та приватними особами. Публічна хмара це ― найпростіший та доступний спосіб реалізації концепції IaaS – інфраструктури як послуги.

Private PRO Cloud ― хмарна ІТ-інфраструктура, що знаходиться під керуванням клієнта або оператора. Її ресурси використовуються для забезпечення роботи лише одного клієнта. При цьому клієнт може застосувати до неї свої корпоративні вимоги та політики щодо забезпечення інформаційної безпеки інфраструктури.

B-Cloud ― захищена хмарна інфраструктура для банків.

У гнучкості, надійності та відмовостійкості хмарної інфраструктури на платформі віртуалізації VMware переконалися такі компанії як Caparol Ukraine, Kernel, БАНК «УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ», ДП «Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки», Porsche Ukraine, Intertop, Mirs, ProZorro, тощо.

Підтверджений статус партнера VMware дає нам ряд переваг: доступність до інформаційних ресурсів виробника, спеціальні умови поставки ліцензій, а також участь у навчальних семінарах.

Які переваги отримують клієнти GigaCloud

Обираючи хмарну інфраструктуру GigaCloud, побудовану за допомогою рішень VMware, наші замовники можуть бути впевнені, що отримають сервіс найвищої якості:

  • віртуалізатор від VMware дає можливість гнучко керувати обчислювальними ресурсами;
  • хмара має вищий рівень SLA (service-level agreement, 99,95%), ніж інфраструктури побудовані на інших платформах віртуалізації;
  • високий рівень керування інформаційною безпекою у хмарі, підтверджений сертифікатами ISO 27001 та КСЗІ.

Наші технічні фахівці допомагають здійснити максимально комфортний, гнучкий та швидкий перехід до хмарних інфраструктур, побудованих на базі технологій VMware. За допомогою публічних та приватних хмарних рішень ми забезпечуємо безперебійну роботу критично важливих для клієнтів сервісів та бізнес-додатків. Для роботи над масштабними проектами можемо залучати фахівців VMware, що дозволяє розробити індивідуальне рішення під клієнта.

subscribe

Subscribe_to
news

Subscribe_description